Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 69 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Jelmer Timmer uit Harlingen
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Service Subaru Impreza 2.0D (2009): Een probleem met een waarschuwingslicht van de partikelfilter bleek achteraf gewoon oplosbaar door het verwisselen van de olie + oliefilter. Daarnaast hebben ze bij Van der Ploeg ook nog even de rest van de auto nagekeken en zonodig het e.e.a. vervangen, en dat natuurlijk met een paar tips om de levensduur van het motorblok te verlengen. Hele goede service en duidelijk veel kennis/expertise over Subaru modellen & motoren. Bedankt!
10
Janna Atsma uit Opeinde
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Tijdens mijn werkzaamheden voor het huisartsen lab, strande ik met een lege accu in Kollemerzwaag. Na één telefoontje stond vd Ploeg al bij mijn auto en kregen haar weer aan de praat. Prachtig mooi. Maar helaas.... bij het eerstvolgende huisbezoek branden er zoveel lichtjes dat ik moest wel in een rustig temp naar de garage rijden. (Was makkelijk te vinden op het net) Zonder pardon kon ik mijn route vervolgen in een leen auto van vd Ploeg en werd mijn auto ook nog nagekeken. Bij terugkomst was de auto gemaakt en ik was een ervaring rijker. Wat een service. Meedenken, klantgericht en actief handelen. Ik denk met veel plezier terug aan deze ochtend. Nogmaals bedankt voor jullie hulp en vriendelijkheid. Een vriendelijkheid groet van Janna, prikster van het HuisArtsenlab Friesland
10
Rene Koster uit Ven-zelderheide
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Dit is een heel fijn familiebedrijf. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en we hebben een goed gevoel bij onze aankoop. Als klant krijg je een gevoel van oprechte waardering en dat geeft nog een stukje extra vertrouwen!
10
J. Mink uit Leeuwarden
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Al jaren klant. Al jaren zeer tevreden! Betrouwbaar, hartelijke ontvangst met lekkere koffie! Deskundig, goede uitleg, zoals gezegd: Zeer tevreden!!
9
R. uit Oentsjerk
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Super. Al jarenlang tevreden klant.
8,3
Aukje Banga uit Munein
Service8
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Vriendelijk, goede service, en duidelijk indien er een reparatie aan de auto moet gebeuren, goede uitleg wat er moet gebeuren.
8,3
Bernard Waar uit Nieuwehorne
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Zeer vriendelijke service, behulpzaam met veel aandacht voor de klant. Lekkere koffie tijdens het wachten.
8,7
Hans Van Den Klinkenberg uit Leeuwarden
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Bij Van der Ploeg gaat een informele sfeer uitstekend samen met deskundigheid, heldere communicatie en service. Ze kennen hun klanten en adviseren op maat. Zeer goede service.
10
Marian
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Vandaag: lekke band. Alleen spuitbussetje maar dat werkt niet want band aan gort. Hulptroepen gebeld die zomerband brachten. Door vd Ploeg snel gemonteerd zodat ik weer verder kon. Kosten? Welnee: service! Dat maak ik wel anders mee... Topclub! Dank!
10
Ton Wurzer uit De Cocksdorp
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Een geweldig bedrijf waar we hartelijk werden ontvangen, zeer servicegericht, goede voorlichting over wat er gaat of kan gebeuren, goed overleg. Niet alleen naar de klacht luisteren maar ook de auto verder bekijken en overleggen wat zou kunnen. Buitengewoon vriendelijke mensen. Een aanrader!!!