Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 113 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Kece Amsterdam
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ben zeer tevreden met de aankoop. Vriendelijke en behulpzame verkoper.
9
Johannes Zuidhorn
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 6
Auto gekocht en afgeleverd in prachtige staat, helemaal gepoetst zoals het in de showroom hoort. Familiebedrijf waarbij mem de koffie komt brengen. Geen snelle pakken en gladde praatjes, recht toe recht aan. Ik houd er van. Ik had interesse getoond via de site, er werd met mij contact opgenomen.
10
Maaike Kollumerzwaag
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd goede communicatie & overleg en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
10
Jeen Warns
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Sunder mear faktechnysk tige goed en fertroud.
10
Ad en Gemma Den Helder
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Tijdens een fietstocht, viel ons oog op een te koop staande Landrover, we spraken af dat we we met onze Opel Agila automaat een keer langs zouden komen, na 2 dagen bedenktijd zijn we opnieuw gaan kijken en samen met Gerlof tot de conclusie gekomen dat deze auto niet geschikt voor ons “oudjes” was, intussen was Ad zeer gecharmeerd van een Mercedes B 170 automaat, waarin we met Gerlof een proefrit maakten en euforisch aan de koffie gingen, terwijl de Agila werd bekeken en we een financieel voorstel kregen, waar we mee akkoord gingen en zij de verdere afwikkeling ter hand namen, zijn wij dezelfde avond naar huis reden voor het vrijwaringsbewijs en nu de trotse bezitters van deze confortabele auto om de anderhalf uur reistijd naar Friesland en naar onze stacaravan in Kuikhorne te overbruggen. Met vriendelijke groet, Ad en Gemma den Haan.
9
Hendrik Heerde
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
No nonsense. Betrokken familiebedrijf. Keurige aflevering.
10
Norbert Bemmel
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer prettig en we werden op een hele fijne manier geholpen. We hebben er een Mazda3 gekocht en we zijn er echt heel blij mee. Aanrader!!!!! Norbert en 3
9
Piet Goes
Service 9
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit 9
Door onvoorziene omstandigheden op zeer korte termijn toe aan een andere auto. Mijn eerste optie uit de vele internetaanbiedingen was een Subaru XV 1.6 van dit betrouwbaar ogende bedrijf. Ons eerste telefonische contact verliep dermate goed (met o.a. hun bereidheid de beoogde wagen voor de volgende dag aflevergereed te maken), dat ik met vol vertrouwen vanuit Zeeland ben afgereisd naar Friesland. En niet voor niets: Een prachtige zaak met een ruim aanbod aan mooie en alleszins redelijk geprijsde Subaru-occasions, een prettig en persoonlijk overkomende vader en zoon Van der Ploeg, die (zeer terecht) hun trots over hun bedrijf uitstraalden. Resultaat: In plaats van met mijn 21 jaar oude Subaru Impreza, kort daarop de terugweg aanvaard in een prachtige XV 1.6, waarin ik nog vele jaren met voldoening hoop te rijden.
10
Jelmer Timmer Harlingen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Service Subaru Impreza 2.0D (2009): Een probleem met een waarschuwingslicht van de partikelfilter bleek achteraf gewoon oplosbaar door het verwisselen van de olie + oliefilter. Daarnaast hebben ze bij Van der Ploeg ook nog even de rest van de auto nagekeken en zonodig het e.e.a. vervangen, en dat natuurlijk met een paar tips om de levensduur van het motorblok te verlengen. Hele goede service en duidelijk veel kennis/expertise over Subaru modellen & motoren. Bedankt!
10
Janna Atsma Opeinde
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Tijdens mijn werkzaamheden voor het huisartsen lab, strande ik met een lege accu in Kollemerzwaag. Na één telefoontje stond vd Ploeg al bij mijn auto en kregen haar weer aan de praat. Prachtig mooi. Maar helaas.... bij het eerstvolgende huisbezoek branden er zoveel lichtjes dat ik moest wel in een rustig temp naar de garage rijden. (Was makkelijk te vinden op het net) Zonder pardon kon ik mijn route vervolgen in een leen auto van vd Ploeg en werd mijn auto ook nog nagekeken. Bij terugkomst was de auto gemaakt en ik was een ervaring rijker. Wat een service. Meedenken, klantgericht en actief handelen. Ik denk met veel plezier terug aan deze ochtend. Nogmaals bedankt voor jullie hulp en vriendelijkheid. Een vriendelijkheid groet van Janna, prikster van het HuisArtsenlab Friesland
laden...